perjantai 23. marraskuuta 2007

KEKSEJÄ (PURKKEJA)Viime Thaimaan reissulla ostin näissä purkeissa olevia keksejä. Toisessa on voikeksejä ja toisessa maitokeksejä. Aika usein tällaiset ns. kovin tavalliset keksit ovat melko mauttomia ja aika huononkin makuisia. Mutta en ajatellut kovinkaan paljon nyt keksejä, vaan näitä peltipurkkeja, joissa jatkossa voisin säilyttää vaikkapa teetä tai keksejä... No, kuitenkin kävi niinkin hyvin, että mieheni maistettua näitä keksejä, hän ihastui ikihyviksi. Ensin luulin hänen vain kohteliaisuuttaan kehuvan keksejä, mutta ei, keksit olivat ihan oikeasti todella hyviä kuulemma. Parhaita tällaisia tavallisia keksejä, joita on koskaan syönyt! Mahtavaa! Voin siis jatkossakin poiketa ostamaan näitä keksejä (purkkeja), keksejä, (purkkeja),...keksejä (purkkeja), purkkeja...;)!


Ps. Mieheni kyllä tietää, että ostin keksit vain purkkien takia. Ollaan jo sen verran tultu tutuiksi. ;) Keksit tulivat ns. kaupan päälle.

7 kommenttia:

Ipi kirjoitti...

Ihania keksejä (PURKKEJA!!!)
Onneksi Suomesta ei kovin usein löydy yhtä houkuttelevia keksejä (purkkeja) koska meillä olisi kaapit täynnä keksejä.. siis purkkeja.
Olen pahoillani, mutta kirjoitustyylisi oli tarttuvaa sorttia ;)

Vintage living kirjoitti...

IHANAT purkit!!!

Anonyymi kirjoitti...

Oooh, myös täältä saarilta... ;9
terv. a

Mustikka kirjoitti...

Ihania purkkeja! Täällä suomessa ei tosiaan keksejä tuollaisiin pakata.

Matroskin kirjoitti...

Minulla on sama pahe! Mitä vaan purkin takia. Joskus sisältö lentää roskiin saman tien. Jostain syystä ruualla täytetty peltipurkki on kuitenkin aina halvempi kuin tyhjä peltipurkki sisustuskaupassa tai vastaavassa. Nuo ovat kyllä ihania.

s u v i kirjoitti...

Todella kauniit putkit! Ihan kateudesta vihreenä kuolaan ;)

Vilijonkka kirjoitti...

Katsoin ensin, että mitäs ihania kangaspakkoja. Olitko itse vallan maistamatta?