lauantai 24. marraskuuta 2007

LAUANTAIPUNNITUSMeillä tarvitaan tätä puntaria lauantaisin. Meillä ei ole täällä kovinkaan erikoisia mahdollisuuksia karkkiostoksiin, joten tuomme karkkipäivän karkkeja usein Thaimaasta. Joskus ostamme Laosista ja toisinaan saamme ylläripaketteja Suomesta:):):). Näin ollen karkkivalikoimamme kotona on usein melko sekalainen. Tästä päästäänkin sitten itse asiaan...(miten ihmeessä nämä minun sepustukseni voivat ollakaan näin sekavia...hoohh..ihme, jos näitä joku edes viitsii hiuksia repimättä lukea;)..)

Eli: Lauantai on poikien karkkipäivä ja silloin he saavat syödä tietyn määrän (on sovittavissa ) karkkia lounaan jälkeen. No, koska meillä on siis sekalainen valikoima karkkeja, on vaikeaa arvioida karkkien painoa tai määrää eri kokojen takia. Koululaiseni pitävät huolen siitä, että jokainen saa saman verran. Kristillinen tasajako sanoisi äitinikin.

Meillä siis pojat punnitsevat karkit ja näin kaikki saavat saman verran karkkeja, vaikka jokaisella olisi erilaisiakin karkkeja. Kohta se taas alkaa...jee!

5 kommenttia:

Sami, Anne & Niksu kirjoitti...

Iih-ihanan värinen vaaka! Tuolla vaa'alla punnitsee ilolla... :) Mukavia lauantaipunnituksia sinne!

Ipi kirjoitti...

Aivan ihana vaaka! Tuollaisen minäkin tarvitsen. Aivan ehdottomasti. Voisin jopa aloittaa karkkipäiväperinteen saadakseni moisen :)

Matroskin kirjoitti...

Hah. Muistan kun lapsena piti mitata viivottimella jätskiä, jotta tuli takuulla veljelle ja minulle saman verran.

Meillä on sama vaaka mustana!

Ipi kirjoitti...

Matroskin, olin kommentoimassa sinulle että nykyään niissä onkin ne kätevät merkit, mutta sitten tajusin niiden merkkien olevan voipaketissa :)

(onneksi en kovin usein sekoita kyseisiä paketteja keskenään..)

Ekub kirjoitti...

Minulle ja siskolleni tuo tasajako-periaate on jäänyt niin tiukasti mieleen lapsuudesta, että vielä aikuisenakin jos olemme hankkineet yhteisiä karkkeja, ne on jaettu värien ja kokojen mukaan täsmälleen tasan..! Ja myös vanhempamme edelleenkin huolehtivat tasapuolisuudesta tarkasti, eli jos antavat jotain toiselle haluavat yleensä antaa jotain myös toiselle ja perustelevat lahjojaan monisanaisesti. :)