maanantai 1. lokakuuta 2007

UUSIN TULOKAS


Aina silloin tällöin postilokeroomme ilmestyy lehtien, korttien, kirjeiden ja laskujen :( lisäksi pakettikortteja, joilla saamme lunastaa meille osoitetut paketit :) postista. Viime viikolla saimme jälleen yhden paketin, jonka meille lähetti äitini. Paketista löytyi perinteisiä Suomi-herkkuja, kuten suklaata, Felixin-perunamuusijauhetta, vaniljakastikejauhetta, karkkeja, sinappia...lisäksi vauvalle uutta vaatetta. Paketin mukana tuli myös Suomeen äitini osoitteeseen tilaamiani pupuja, jotka äitini laittoi samaan pakettiin. Halusin (olen jo piiiitkäänn halunnut) saada näitä Mailegin pupuja tytölleni sekä itselleni. Joten kaksi pupua odottaa nyt piilossa vauvalle joululahjoiksi ja yksi pupu, se minun pupuni, (kuvassa) pääsi jo katselemaan meidän perheen puuhia. Pupu on istunut aivan kiltisti omalla paikallaan, vaikka pari kertaa se on jo käynyt vauvan suussakin...Vauva nimittäin ymmärtää näin ihanien pupujen päälle myös! Hyvä vauva!Ps. Edellisessä postauksessa oleva ARVONTA on edelleen voimassa. Eli jos kiinnostaa lao-pussukat, kommentoi edelliseen postaukseen.

4 kommenttia:

Matroskin kirjoitti...

Söpö pupuli. Voi kunpa minäkin saisin lahjaksi pehmoleluja!

Cozy Place kirjoitti...

Matroskin - joulu lähestyy..on hyvää aikaa kirjoittaa joulupukille. Niin ja ainiin mun pitäis näyttää se mun Hello Kitty pyörä.

Vintage living kirjoitti...

Nuo puput ovat niin ihania! Ja hyvä päätös pistää lapsen puput vielä jemmaan ja antaa lahjaksi vähitellen, on surullista jos lapsella on kaikki mahdolliset lelut jo ennen kuin hän osaa edes niitä toivoa (ja en tarkoita todellakaan teitä, vaan esim. yhtä tyttöä, jolla oli jo kaksi-kolmevuotiaana kaikki nukkejutut nuken turvaistuinta ja barbin kylpyammetta myöten, hän ei koskaan ole osannut esittää yhtäkään joululahjatoivomusta kun kaikkea on jo valmiiksi).

Cozy Place kirjoitti...

Vintage Living - Juu, kaikkea ei voi saada heti, eikä pidäkään. Meidän pojatkin on joutuneet odottamaan monia juttuja paljon kauemmin kuin moni muu ikäisensä. joskus jopa niin, että ne "villitykset" on menneet jo ohi ja ei ole kuulemma sitten harmittanut yhtään jälkeen päin. Kännyköitä ovat pyytäneet muutaman kerran, mutta ovat tajunneet, ettei semmosia tule vielä pitkiin aikoihin. Meillä täällä ei nimittäin ole minkäälaista tarvetta ostaa lapsille kännyköitä. Vielä lahjoista - olemme oppineet ostamaan lahjoja jemmaan, koska täällä ei voi kaikkea ostella tuosta vaan, vaan on suunniteltava tarkkaan etukäteen, kun lähtee Thaimaahan ostoksille. Eikä täällä ole yhtää laajaa valikoimaa leluja kuin yltäkylläisessä Suomessa. Laosista puhumattakaan...ei täällä ole monellakaan leluja.