sunnuntai 30. syyskuuta 2007

KIITOS TEILLE (arvontaa)Kun heinäkuun lopussa aloitin blogin pitämisen, en arvannut, kuinka mukavaa se voisikaan olla. Olen suunnattomasti nauttinut kirjoittamisesta ja kuvien ottamisesta. Joskus on ollut kiireisempiä aikoja, jolloin blogini on ollut hieman "rempallaan", mutta ehkä olen ollut kirjoitustahdin suhteen liiankin kunnianhimoinen. Joka tapauksessa bloggailusta on tullut uusi erittäin mukava harrastus minulle. Samalla tämä on minulle kuin päiväkirjan pitämistä, vaikka en toki kerro läheskään kaikkea elämästäni. Blogin kauttahan välittyy ihmisestä vain hyvin pieni näkökulma, mutta oletan lukijoiden ymmärtävän tämän enkä jatkossakaan aio kertoa enkä jakaa koko elämääni lukijoiden kesken. Sen kuitenkin haluan teidän tietävän, että vaikka monissa jutuissani kerron ympärilläni olevista tavaroista, vaatteista, sisustuksesta jne., elämääni mahtuu myös todella paljon muuta ja paljon syvällisempää. Mutta uskon, että te lukijat olisitte ymmärtäneet tämän ilman sanomistakin. Kuitenkin edellä mainitut asiat tuovat elämääni paljon iloa ja rakastan kaikkea kaunista, joten haluan jatkossakin kirjoittaa näistä aiheista.

Jatkossakin aion kirjoittaa tarinoita ja tapahtumia Laosista ja siinä tapahtuvasta arjestamme. Elämämme täällä on monimuotoista ja mielenkiintoista ja koen olevani todella etuoikeutettu, kun saan olla juuri tällä hetkellä tässä maassa. Minä ja perheeni haluamme olla omalla panoksellamme auttamassa tätä maata ja tätä kansaa niillä voimavaroilla, taidoilla ja lahjoilla, joita meille on annettu.

Sitten lopuksi varsinaiseen asiaan;). Haluan lämpimästi kiittää teitä lukijoita kommenteistanne. Kommentit ovat olleet mukavia luettavia! Olen myös mielenkiinnolla seurannut blogini kävijäkuntaa ja olen huomannut, että kävijöitä löytyy lähes joka mantereelta. Välillä olen kirjoittanut joitain rivejä englanniksikin, mutta liian vähäiseksi se on jäänyt. Koitan parantaa tapaani.

Koska blogini aloittamisesta on kulunut muutama kuukausi, järjestän sen kunniaksi ARVONNAN. Jos haluat osallistua kuvissa olevien kolmen lao-pussukan arvontaan, jätä kommenttisi tämän jutun kommenttikenttään. Arvonta päättyy 5.10. klo 18.00 paikallista aikaa (olen neljä tuntia edellä Suomen aikaa, muut ulkosuomalaiset voivat laskea oman aikansa tästä;).)

Arvonta suoritetaan tämän jälkeen virallisen epävirallisesti tai epävirallisen virallisesti, ihan miten vaan:). Joka tapauksessa kirjoitan jokaisen kommentoijan eli osallistujan nimen paperilapuille ja laitan laput suljettuina kippoon ja sen jälkeen arvomme kolme onnellista voittajaa. Lapseni saavat toimia onnettarina. Otan voittajiin yhteyttä henkilökohtaisesti (esim. bloggaajien kommenttikenttien kautta). Mikäli voittajilla on toivomuksia pussukoiden värin suhteen, yritän ottaa tämän huomioon. ( Väreinä on punainen, ruskea ja vihreä Suomen syksyn tai tulevan joulun mukaisesti...)Pussukat lähetän luonnollisesti postin kautta voittajille.

Täällä meillä on ilma mitä ihanin. Aurinko paistaa täydeltä terältä ja lämpöä piisaa. Toivotankin kaikille blogini lukijoille mitä ihaninta sunnuntaita! Ja uutta hyvää viikkoa!

14 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Toki osallistun mukaan arvontaan. Kiitos "cozyplace" ihastuttavasta blogistasi - voimia sinne maan ääriin!

Silja Koski kirjoitti...

Tästähän tuli hyvä syy vihdoin kommentoida:) On ollut ilo lukea sinun blogiasi ja ihastella kauniita kuvia. Erityisen ihana kuva oli mielestäni ne valkoiset, korkeat kynttilät ja kukkaset siinä vieressä. Kyllä se naisen sielu kaipaa aina kaunista ympärilleen. Terkkuja täältä syksyisestä suomesta!
T:Silja

Anonyymi kirjoitti...

ai niin, ruskea olisi mun lemppari...

Tiina kirjoitti...

Terkkuja Suomesta! Serkkukin tahtoo osallistua... jos vaikka pikkuneidille saisi pussukan. ;o)

TanjaT. kirjoitti...

Pitkään on minunkin pitänyt kommentoida, mutta vielä vähän aika sitten ei vielä voinut anonyymejä kommenteja jättää. Kiva, että nyt onnistuu!

Olen blogisi aktiivinen lukija. Lähes joka päivä kuulumisenne olen lukenut melkein alusta asti. Ihana paeta hetkeksi harmaata arkea sinne kauas.

Kaikkea hyvää teille! =) Jatkossakin ihastelen blogiasi ja erityisesti kauniita kuvia! TanjaT.

Niina kirjoitti...

Pakko osallistua arvontaan!
En voi uskoa, että on jo lokakuu!
:) :)

-Niina-

Pikkujutut kirjoitti...

Myöskin pakko osallistua.Mukavaa alkanutta lokakuuta ja uutta viikkoa!

tiinat kirjoitti...

olen mielenkiinnolla seurannut ihanaa blogiasi lähes alusta saakka. Hyvää syksyn jatkoa sinulle ja perheellesi!

Matroskin kirjoitti...

Blogisi on tosi kiinnostava!

Vilijonkka kirjoitti...

En ole koskaan saanut postia Laosista, joten ilman muuta osallistun arvontaan! Myös kässämaikkana olen kiinnostunut tutustumaan lähemmin kauniiden laosilaisten pussukoiden kirjonnan rakenteeseen.

Myös minulle on käynyt niin, että bloggaus on vallan vienyt mennessään. Tosi tosi hauskaa.

Annicca kirjoitti...

Hei, olen jonkun aikaa seurannut blogiasi mielenkiinnolla. Ja tietenkin haluan osallistua arvontaan!

Mai kirjoitti...

Minä rakastan arpajaisia!!!.. ja vaikken koskaan voita mitään, osallistun niihin aina mielelläni=)

Jutta kirjoitti...

Mielelläni osallistun. Blogisi on mukavaa ja kodikasta luettavaa. Krrot elämästäsi valoisasti ja optimistisesti. Mukavaa syksyä!

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.