tiistai 2. lokakuuta 2007

SUKKIA PUSSISSATäällä päin ei periaatteessa tarvita sukkia kovin usein. Muutama pari on kuitenkin hyvä olla viileämpiä kelejä varten. Vauvalle sain mukaan Suomesta joitakin pareja sukkia ja ovatkin olleet jo käytössä iltaisin, jos ollaan käyty ulkona syömässä (ettei hyttyset pistä vauvaa). Kun palasimme kesällä Suomen lomalta takaisin tänne kotiin, tajusin, että olen pian siinä tilanteessa, etten tiedä, mihin laittaisin vauvan vaatteet. Tällä hetkellä vauvan vaatteet on sijoitettu entiseen kirjakaappiin ja kirjat uuteen kirjahyllyyn. Vauvan vaatteet eivät kuitenkaan oikeastaan mahdu kaappiin ja mitä isommaksi hän kasvaa, sitä todennäköisempää on, että tarvitsen pian lisätilaa vauvan vaatteille. Nytkin laitoin vauvan sukat tekemääni pussukkaan ja pussukka roikkuu vauvan vaatekaapin kahvassa. Voi olla, että pian muitakin vaatteita aletaan laittaa erilaisiin pussukoihin ellen pian keksi muuta ratkaisua.
Tekemäni sukkapussukka on tehty miehen vanhasta kauluspaidasta (mies olisi kuulemma vielä voinut pitää paitaa ja oli aika ihmeissään, kun paita oli muuntunut pussukaksi...kaikkea sitä tässä elämässä voikin tapahtua...) ja anopin antamista pitseistä.


Olen muutenkin pussukkatyyppiä...pussukat ovat ihania!

2 kommenttia:

Matroskin kirjoitti...

Suloinen pussukka! Oman ukon kaapista ei löydy noin hempeitä kankaita. Lasten sukat ovat ihan painajainen. Niin pieniä ja katoavaisia.

kirsi kirjoitti...

Tämä postauksesi oli minulle "viimeinen potku takapuoleen", että sain raahattua itseni Warorot-torille kangaskaupoille... Siellä iloisen kirjavien kankaiden, pitsinauha- ja vetoketjumerien keskellä pieni tyttönen jälleen pyöritteli päätään.. Lankarulla muuten 9 THB, lastenmielinen leppäkerttukangas 14 THB/m, nuppineulapaketti 3 THB... Ja kiinnostuneille tiedoksi, kurssi on tällä hetkellä 1 Eur= 48 THB :)