lauantai 13. lokakuuta 2007

LE PETIT PUMM

Jo pelkkä merkki on kauniisti tehty...

Ihania pilkkuja ihanille tytöille...

Suloisia housuja...

Mukava kokonaisuus...

Kaunista pitsiä ja rypytyksiä...

Somaa kirjontaa...


Söpöjä vaatteita sinisenä...


Baa baa...ihana neule!
Todella istuva ja kaunis hattu!


Suloista vaatetta rentoon meininkiin!Tämä vaatemerkki on yksi suloisimmista lastenvaatemerkeistä, jonka tiedän. Järjestäen lähes kaikki merkin vaatteet ovat aivan uskomattoman ihania, sekä pojille että tytöille. Nämä vaatteet ovat minun makuuni!

9 kommenttia:

Soile kirjoitti...

Ouh, nuot ovat tosi kivoja! Lammasneulekin...iih! Täytyy taas kerran narista, miksei täältä löydy lähellekään tuommosia!?

s a n s k u :) kirjoitti...

Hei, taalla monet pitaa kyseisen nakoisia mekkoja (sininen mekkosi) silleen etta laittavat kirean t-paidan mekon alle ja eiko sita voisi pitaa paallekkain jonkun muun hameen kanssa myoskin... Kekkaa jotain kun on niin kiva mekko. Nayttaisi kivalta kireampien housujen kanssa myos. Taalla on myos menossa sellainen muoti etta moiset mekot tai hameet pidetaan leggings:n paalla.

Vintage living kirjoitti...

Ihania vaatteita! Täällä kun ehdottaa että ottaisivat ranskalaisia merkkejä lastevaateliikkeeseen, niin sanovat, että ne ovat liian kalliita mennäkseen kaupaksi..tekisi mieli päästä Tampereelle taas hieman hypistelemään niitä, siellä ainakin on parissa liikkeessä ollut joitain ranskalaista merkkejä. Tuohon merkkiin en ole ennen törmännyt. Täällä väittävät, että Thaimaassa myytävät vaatteet (esim. Elle) eivät ole aitoja, vaan kopioita. Mitä luulet? Ihania joka tapauksessa. Mun suunnittelemat vaatteet on monesti tyrmätty kommentilla "liian ranskalaista", ihan kun se olisi huono asia...minusta ranskalaiset vaatteet ovat ihania.

Cozy Place kirjoitti...

soile - olen samaa mieltä.
sansku - ehkä vielä keksi jotain.
vintage living - se, joka sinulle on sanonut, että thaimaassa myydään kopioita pitää paikkansa, sillä thaimaa on kopioiden luvattu maa: lähes kaikesta saa kopioita. Mutta en ole koskaan törmännyt Ellen kopioihin. Tuotteen aitous riippuu monesti, mistä sen ostaa. Jos tekee ostoksia kadulta, törmää takuuvarmasti kopioihin. Jos taas shoppailee ilmastoiduissa merkkimyymälöissä, saa rahoilleen aitoa vastinetta. Tosin silloin tuote maksaa huimasti enemmän, mutta hieman vähemmän kuin Suomessa - yleensä. Ja mikäli tuote on valmistettu Thaimaassa, se on halvempi luonnollisesti.
Thaimaassa saa aitoja tuotteita todellakin, siksi niitä täältä usein ostellaan mukaan kotiin viemisiksi. Mm. Eccon kenkiä kannetaan Suomeen halvemien hintojen takia. Ja täällä on useimmiten eri valikoima, joten tuotteet usein jopa paljon kivempia kuin Suomessa. Mutta joka tapauksessa harmi, jos Suomessa puhutaan tuommoista. Kyllä aitoakin tavaraa saa! Itse maksoin itseni kipeäksi kuvissa olevista vaatteista ( ei huomattavaa eroa Suomen hintoihin). Että hinnankin perusteella ovat ihan aitoja;)!
Jeps! Tampereelta minäkin aikoinaan ostin pojilleni mukavia vaatteita...sinne suuntaan sitten kesällä 2009...

Vilijonkka kirjoitti...

Kuvia katsellessa mietin mielikuvaani Laosista (jolla tuskin on paljoakaan tekemistä todellisuuden kanssa), että saako sieltä tosiaan noin hienoja vetimiä. Mutta kommentista päätellen shoppailette Thaimaassa? Onko se vähän kuin venäläiset menevät Suomeen ostoksille päiväksi?

Niina kirjoitti...

Ooh, kuinka ihanaisia vaatteita. Minullakin oli ennen mielikuvia Laosista, niinkuin Vilijonkallakin, mutta blogisi kautta olen saanut tutustua myös siihen toisenlaiseen Laosiin, mistä minulla ei ollut hajuakaan! Tavaratkin mm. vaatteet ja astiat ovat kovin länsimaalaisia. Kiitos kirjoituksistasi ja kuvistasi.

-Niina-

Cozy Place kirjoitti...

Täytyy todeta, että TÄÄLTÄ EI todellakaan SAA paljoakaan länsimaalaisia tavaroita. Tänne tuodaan tavaraa Kiinasta, Vietnamista ja Thaimaasta mm., mutta ei oikestaan mitään semmoista, mitä olen blogissani näyttänyt. Ostan tavaroita ja vaatteita Thaimaasta. Täytyy ottaa asiaksi alkaa kuvata paikallisia tuotteita, niin voi olla, että palaatte jälleen entisiin mielikuviinne Laosista;). Täällä on melko suppea valikoima tavaraa. Tämä maahan on ns. suljettu maa. Ja kaiken lisäksi kehitysmaa. Ei paikallisilla ole varaa ostella moisia hienouksia. MM. opettajan palkka kuussa on n. 15 usD. ja opettajille ei edes aina makseta palkkoja...
Voisin toden totta kertoa karua todellisuuttakin, jos se jota kuta kiinnostaisi.

Vilijonkka kirjoitti...

Erilaisuus kiinnostaa aina! Kuvia ja karua tarinaa kehiin. Olisi ihan tervettä kuulla/nähdä ensimmäisen käden tietoa elämisestä kehitysmaassa. Ei minkään vierailevan tähtitoimittajan raporttia, vaan totista totta arjen touhuista.
t. Ikuiseen kaukokaipuuseen ja eksotiikkaan sairastunut

ELOHIIRI kirjoitti...

Ihana blogi sinulla! Olen sitä jo pidempään seurannut, mutta nyt vasta uskaltaudun kirjoittamaan. Ja tietenkin Aasia säväyttää aina!

Mieheni on thaimaalainen, siitäkin syystä...


:)