maanantai 15. lokakuuta 2007

MEILLÄ ON VOITA!


Viime viikkoina täkäläisestä länsimaalaisten supermarketista (pienenpi kuin meidän olohuone) ei ole saanut voita. Itse en kaipaa levitteitä leipäni päälle, mutta muu perhe on jo hieman alkanut kaivata rasvaa. Tosin eilen mieheni koitti laittaa pelkkää juustoa leivän päälle ja totesi, että "eihän tämä ole ollenkaan paha juttu ja että tämähän maistuu ihan samalta oli sitten voita tai ei". Siihen minä:" niinhän olen aina sanonut, eikös olekin aivan sama vaikka ei olisi voita".

Tänään mies saapui kotiin töistä ja kantoi kauppakasseja keittiöön. Mies kaivoi pusseista kolme pakettia voita. Ja kasvoilla oli hymy...taitaa mies palata voin käyttäjäksi.

Lapset tulivat keittiöön. Esikoinen avasi jääkaapin ja riemastui:"meillä on voita!!" Esikoinen otti muutaman tanssiaskeleen ja hypisteli voipurkkeja käsissään.

Että tiedoksi kaikille: meillä on voita!

4 kommenttia:

Ipi kirjoitti...

Vastavierailulla :)
Otan osaa iloonne voista. Kyllähän sitä pitää löytyä jokaisesta jääkaapista. Oli se kaappi sitten Suomessa tai jossain ihan muualla.
Aivan ihania lastenvaatteita tuossa edellisessä postauksessa!
Lisään blogisi seurattavieni listalle, että osaan tänne uudelleen :)

Pikkujutut kirjoitti...

meilläkin on voita ja vieläpä Valion.Vaihtoehtona on Lurpak ja kyllä kun nyt voi niin tässä asiassa vedetään kotiin päin ja kaikille kehutaan kun se vaan on niin hyvää..Pitäisiköhän ottaa yhteyttä Valioon ja kysyä tarvitsevatko tuote-esittelijää Lähi-Itään ?;)

Small family member kirjoitti...

Onpas hieno blogi!

"M'man" kirjoitti...

Hih, tama oli hauska lukea! Kavimme viikonloppuna Ikeassa - meilla on pipareita, vaikkei ole edes viela joulukaan. ;o)