lauantai 8. syyskuuta 2007

TISKAUSTAMeidän tiskikoneen nimi on Vonninen. Olen antanut toiselle apulaiselle nimeksi Vonninen, se on muunnos hänen oikeasta nimestään.
Voi niitä tiskivuoria, mitä meillä kertyy. (Kuva lähinnä vitsi.) Meillä kun syödään lähes kaikki ateriat kotona. Koululaiset ja opettajankin syövät luonaan meillä. Ja mieskin tulee ruokatunnille kotiin. Yhdessä syömisessä on ihanaa tunnelmaa.
Onneksi apulainen tiskaa tiskit...niitä meinaa riittää. Viikonloppuisin tiskiharjaan on tosin tartuttava ellei anna tiskivuoren vain kasaantua maanantaiksi apulaisen kauhuksi...sitäkin tapahtuu toisinaan.

In our family the house helper washes the dishes. I am so happy about that because it helps us so much!

7 kommenttia:

Nuttula kirjoitti...

Teillä on kauniita kodintarvikkeita, kuten nuo alemman kuvan pyykkikorit! Minä tykkään silittää, mutta kuumassa ilmastossa se saattaisi olla tuskaisaa. Tiskaamaan voisin jonkun ottaa :)

Cozy Place kirjoitti...

Nuttula - silittäminen on ihan ok, mutta saan siitä niskat kipeiksi. Kyllä välillä säälittää apulaisenkin niskat, mutta sehän on hänen työtään. Kyllä, kuuma on, nytkin hiki päässä naputtelen koneella. Huoneessa on myös propelli ja imastointilaite, mutta nyt nautin tästä lauantaihelteestä kuin lomalainen. Pieni tuulen vire käy verkkoikkunasta silloin tällöin kuin jossain romanttisessa elokuvassa konsanaan.

Matroskin kirjoitti...

Ihania kuvia. Ystäväni sukulaiset asuivat vuosia Kiinassa ja opettivat kiinalaisen kotiapulaisen tekemään karjalanpiirakoita. Se oli minusta tosi hupaisaa. Näin kuvan jossa kiinatar poseerasi karjalanpiirakoidensa kanssa.

Somat pyykkikorit. Somat ranteet. Kadehdin tyttöjen juttuja, itselläni on kaksi minimachoa. Nyt uimakouluun.

Cozy Place kirjoitti...

Olen opettanut apulaiselle makaronilaatikon, jauhelihakastikkeen, pizzan tekoa jne jne. Apulaiseni ei osaa kirjoittaa eikä lukea, joten muisti on hyvä ja hän oppii nopeasti uutta. Tosin pullan teko on melkein mahdoton asia...niin monimutkainen prosessi riisiruokiin tottuneelle tai sitten en vaan kertakaikkiaan jaksa opettaa pullan tekoa montaa päivää peräkkäin.
Tyttöjen jutut ovat mulle taas uusi asia kahden pojan viikarin jälkeen. Olen viimeiset 10 vuotta tutustunut ötököiden ja dinosaurusten maailmaan.
Tyttö oli täysi yllätys!!

KJ kirjoitti...

Your home looks so clean and fresh! I can find some of these things at Ikea here in California. You home makes me want to clean.

KJ

Vintage living kirjoitti...

Voi, kukahan tiskaisi meidän tiskivuoren ja pyykkäisi sekä silittäisi mun puolesta? Kaikki se minkä jätän tänään tekemättä odottaa huomenna kahta kauheampana työnä...tiskiäkin tulee niin paljon, etten saa välillä kaikkea edes tiskattua kerralla (kahden tunnin jälkeen alkaa hyytymään), vaan osa jää seuraavalle päivälle ja ehtii jo taas uuttakin kertyä...Ja viikolla oon niin myöhään töissä, että viikon pyykkikin kertyy usein sunnuntaille, jolloin en ole töissä. Se siitä lepopäivän kunnioittamisesta!

Cozy Place kirjoitti...

Tuo lepopäivän kunnioitus on ollut mulla tosi paljon viime viikkoina mielessä...eipä täälläkään juuri olla sitä kyetty(otettu aikaa)pitää. Ja, vaikka meillä on apulaisetkin! Kyllä hävettää!