lauantai 8. syyskuuta 2007

SILITYSTÄMeillä apulainen silittää vaatteet. Se on suuri helpotus, sillä pyykkiä pestään monta koneellista päivässä, lakanatkin vaihdetaan kaksi kertaa viikossa: maanantaisin ja perjantaisin.
Täällä silittäminen on kirjaimellisesti hikistä hommaa.
Pyykinpesu, silittäminen ja vaatteiden viikkaus tai henkarointi tapahtuu suuren keittiömme toisessa päässä.

Our house helper irons our clothes and bed sheets. Thats good because ironing takes so much time here and it makes you swet...

3 kommenttia:

Family Valpas kirjoitti...

Iih, miten ihanat pyykkikorit! Pyykkiä pestään ja silitetään täällä meilläkin "jatkuvasti". Ulkona kuivumamssa olleet pyykit pitää "steriloida" silittämällä, joten silittämistä piisaa. Ja onneksi on kuivausrumpu Suomesta mukana, sillä silloin kuin tropiikissa sataa, "sataa" myös sisällä sillä kosteusprosentti huitelee 90 lukemissa... Siellä teillä on varmaan aika sama juttu!

Anonyymi kirjoitti...

huomasin saman ihanat pyykkikorit uskon että silittämistä riittää kun meilläkin silitetään kovasti kun on kolme lasta. tämä sinun sivut on tosi ihanat seuraan niitä säännöllisesti kun tulen niin hyvälle tuulelle kun luen niitä ja katson ihania kuvias.

Cozy Place kirjoitti...

Family Vapas - kyllä, kyllä...kosteusprosentti on samoissa lukemissa täällä myös...Välillä tuntuu, että olisi koko ajan vähän niin kuin huonohkoissa löylyissä.

anonyymi - On silittämistä, kun vaatetta saatetaan vaihtaa monia kertoja päivässä ja nyt on vielä pikku pulauttelijakin.
Kiva, kun tykkäät käydä katsomassa elämääni...