lauantai 8. syyskuuta 2007

PIHAPIIRIN KASVEJA (1)
Tällä hetkellä meillä on vielä melko iso piha talon vieressä, mutta mahdollisesti muutaman kuukauden kuluttua siihen aletaan rakentaa toista taloa. Sitten meillä ei enää ole kunnollista pihaa, vain pieni tila talon edustalla ja sivuilla. Koska piha saattaa piankin muuttua rakennustyömaaksi, päätin ikuistaa pihapiirin kasvistoa. En ole todellakaan mikään kasviasiantuntija ja jo nyt hävettää tunnustaa, etten ole aivan varma kuvissakaan olevasta kasvista. Kertokaa nyt ihmeessä, mikä tämä kukka on. Ihan tutun näköinenhän se on, mutta nimestä en ole aivan varma. Anoppini on kävelevä kukkatietokirja, mutta ehkä joku teistä blogini lukijoistakin on.
These flowers are from our yard...do you know the name of this flower?

9 kommenttia:

Family Valpas kirjoitti...

Krysanteemi?

Tiina kirjoitti...

No siis mun silmään toi näyttää gerberalta. Mut enpä minäkään mikään kukka-asiantuntija ole, saati niiden hoitaja... ;o)

Anonyymi kirjoitti...

Se on krysanteemi.
terv. Ex-puutarhuri

tiina kirjoitti...

No niinpäs onkin krysanteemi. Mä vaan tuijottelin noita missä se kukka on "isona"... ja erehdyin! heh heh! ;o)

Vintage living kirjoitti...

Ihana ruukkupuutarha!

Vilijonkka kirjoitti...

Nimiä en tiedä, muuten tunnistin, heh. Joka tapauksessa mielettömän vehreältä näyttää. Taitaapi olla melko kosteata? Se ulkomailla asuessa usein hämää kun ihastuu kauniisiin kasveihin, muttei tunnista eikä paikallinen nimikään paljoa auta, eikä painu mieleen.

Julie Marie kirjoitti...

They look like chrysanthemums to me. Looking at the name your other readers have given it, krysanteemi, I would say it's the same!

Julie

Cozy Place kirjoitti...

Vilijonkka - toden totta ilmasto on kostea näin sadeaikaan varsikin...lähellä 100% ollaan koko ajan. Ja vettä sataa lisää.

Cozy Place kirjoitti...

Krysanteemi siis...uskotaan!