torstai 20. joulukuuta 2007

LUUKUT VÄHENEVÄT


Väheneekö teillä joulukalenteriluukut yhtä nopeaa kuin meilläkin? Maanantaina on aatto ja ennen sitä pitäisi aloittaa joulupuuhat. Meillä on niin paljon työtä ja tohinaa sekä joulun järjestelyä muille että meinaa jäädä oma joulu ihan "tekemättä". Tosin ei meillä koskaan ole kinkuilla ja laatikoilla joulua pahemmin vietettykään. Jotain olisi kuitenkin kiva saada aikaan...


Kaikkein kamalin juttu on se, että koko syksyn odotettu työmme uusi sopimus valtion kanssa pitäisi allekirjoittaa jouluaattona pääkaupungissa. Se tarkoittaisi sitä, että mieheni olisi aaton pois kotoa. Olemme puun ja kuoren välissä niin sanoakseni...

Todella harmillista!! Minusta oli jo aivan tarpeeksi se, että jouduimme perumaan jo tilaamamme jouluisen matkan Vietnamiin taas erinäisten viisumihässäköiden takia. Tällä kertaa kun todella halusimme päästä maasta ulos, meille sanottiin, että ei onnistu. Ja pari päivää sitten meille sanottiin, että " ei kun voitte mennäkin..." No, matka oli jo peruttu eikä uutta enää kovin helposti saa. Eli matka epäonnistui. Tylsää...!


Kylläpä tuli masentava postaus. (Ai niin, tyttömme tuli viime yönä sairaaksi. Flunssa taas.)


Mutta kaikesta huolimatta tartumme vaikka väkisin ikiaikojen joulusanomaan ja muistamme sen, että joulun sanoma ei ole ulkoisista puitteista kiinni!!

4 kommenttia:

sennumaria kirjoitti...

Sama täällä, ihan liian nopeasti ovat vähentyneet! Toivottavasti huomenna saamme haettua joulukuusen ja viimeiset lahjat, ja jos oikein onnistaa, niin ehkäpä voisi käydä jouluruokaostoksilla..

Harmi ettette pysty viettämään edes jouluaattoa ilman koukeroita.. :( Mutta oikeassa olet, ei se joulun sanoma silti muutu. Oikein hyvää joulua teille!

Nuttula kirjoitti...

Voi miten ikävä että jouluunne tuli harmeja! Oikein rauhallista ja hyvää joulua joka tapauksessa, ja onnea tulevalle vuodelle!

Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa joulua koko perheelle!

t. Tiina, Mikko, Sara ja Jaakko

Vintage living kirjoitti...

Jouluntunnelmaa teille toivottelemme koko perheen voimin!!