tiistai 18. joulukuuta 2007

JOULUKUUN RIEPOTUSTA


No, huh huijaa...olen aivan naatti, kuitti, poikki, väsynyt, uupunut, heikko ja mitä vielä. Otsikosta päätellen voisi luulla, että olen väsynyt joulutouhuihin. Ei, en ole edes kunnolla aloittanutkaan (apua!). Viimeiset viisi päivää olen ollut rajussa vatsataudissa. Mikään ei ole pysynyt sisällä eikä vieläkään pysy...luut törröttää kertoen karua kieltään. Kuumettakin on ollut ihan riittämiin. Untakaan ei ole tullut saatua liikaa.

Onneksi mies on ollut terveempi ja onkin hoitanut koko kööriä. Onhan apulaisetkin välillä paikalla, mutta kaikkea ei voi heillekään jättää. Tänään mies jo pääsi töihin. Viimeinen viikko ennen pientä joulutaukoa on aina kiireinen..joten töitäkin on tehtävä.
Mutta kaipa tässä jo paremmalla puolella ollaan. :)
Ps. Tänään juhlimme 14-vuotishääpäiväämme!

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää hääpäivää! Hups, joko siitä todella on 14 vuotta kun juhlimme häitänne upeassa talvisäässä (silloin oli luntakin)! Toivottavasti vointisi pian kohenee... Rauhallista joulunaikaa sinne teille! Halauksin, Anne

Jukka, Lilli Julianne & Joanna kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

Onnittelut hääpäivän johdosta täältä Intiasta! Avioliitto ei ole itsestään selvyys ja se vaatii paljon työtä. Siunausta tuleville vuosille! Toivottavasti tervehdyt ja saat nukuttua univelkasi pois.

Cozy Place kirjoitti...

Kiitos onnitteluista! Onhan se hassua, että aika menee vauhdilla eteen päin. Juuri viime viikolla katselimme häävideotamme ja muistelimme menneitä. Olimme siinä niin nuoria (tai ollaan me vieläkin;))ja valmiita elämälle...Onneksi täällä ei tarvitse yksin tallata...sillä "kolmisäikeinen lanka ei helposti katkea". On mahtavaa olla naimisissa!!!

Cozy Place kirjoitti...

Ps. Illastimme hääpäivän kunniaksi Laosin hienoimmassa hotellissa...ruoka oli taivaallista!!!

Vintage living kirjoitti...

Onnea hääpäivän johdosta ja uusia voimia sinne, toivottavasti lapset pysyvät terveinä!

TanjaT. kirjoitti...

Pikaista paranemista! uuh, oksennustauti on pahinta, mitä tiedän..

Onnittelut hääpäivän johdosta! :)Meillä ei ole vielä edes 14 viikkoa täynnä (tai taitaa itseasiassa olla aika lähellä)

Toivottavasti voimistut ja pääset joulupuuhiin! Minäkin YRITÄN tehdä täällä joulusiivoa, mutta kas kummaa, kun olen taas juuttunut tietokoneen ääreen...

Tumbili kirjoitti...

Onneksi Olkoon toivoo kaaso ja bestman ;-)