perjantai 12. lokakuuta 2007

VIRHEOSTOSKaipa tämäkin juttu pitää kertoa.


Viime kesänä olimme palaamassa Suomen lomalta takaisin tänne Laosiin. Jäimme läpikulkumatkalla Bangkokiin joiksikin päiviksi ystäviemme luokse. Yhtenä päivänä käväisimme ostoskeskuksessa syömässä ja samalla huomasin kuvassa olevan paidan..tai paidaksi minä sitä pitkään luulin. No, ostin paidan ja näytin sitä ystävällenikin, joka ystävällisesti tiedusteli, voinko todellakin pitää tätä kyseistä asua Laosissa. Sanoin, ettei siinä ole mitään ongelmaa, koska sen kanssa voi pitää neuletakkia, joten asu ei olisi liian paljastava. Ystäväni jäi varmaan kuitenkin miettimään...
Pääsimme kotiin ja en heti alkanut käyttää tätä asua. Viime viikolla sitten ajattelin ensi kertaa laittaa paidan päälle lastemme koulun (kahden oppilaan) nukketeatteriesitysiltaan neuletakin ja housujen kera... Koitin paitaa ja tajusin, että paita ei ole paita vaan MEKKO ja hyvin paljastava sellainen. VOI EI! Siis en yhtään ihmettele, jos ystäväni oli hieman ihmeissään ostoksestani. Täällä Laosissa ei tosiaankaan kannata käyttää mitään noin paljastavaa asua ellei sitten halua antaa itsestään hyvin "rohkeaa" kuvaa. Pukeutumiskoodi on todella erilainen täällä.
Yritin laittaa mekkoa housujen kanssa kuitenkin, mutta asusta tuli hassu, koska helma on niin leveä. Jaahas, mekko yöpaidaksi? Ei onnistu, koska kangas ei ole sopiva yöpaidaksi. Hmmm...


Tällä hetkellä mekko roikkuu makuuhuoneemme seinällä...tuo hassu virheostos. Seuraavalla kerralla katson tarkkaan onko paita paita vai mekko. :)

6 kommenttia:

17 neliötä kirjoitti...

Kiva kun kävit katsomassa blogiani! :) Aina välillä kurkkaan tännekin, ja kiinnostavia juttuja on! Paranemista tytöllesi!

Vintage living kirjoitti...

Voi kuin ihana mekko:)

Vilijonkka kirjoitti...

Jospa pätkäiset ylimääräiset helmasta pois ja samalla saat olkapäitä peittävän huivin?

Vilijonkka kirjoitti...

Vaikka ihastuttava se on sisustuselementtinäkin.

Pikkujutut kirjoitti...

Ehdotan samaa kuin Vilijonkka.Olen itse tehnyt saman ja onnistui.

Matroskin kirjoitti...

Näyttää alushameelta. Vaikea antaa vinkkiä, kun ei ole tietoa materiaalista!