maanantai 3. syyskuuta 2007

VAUVALLE KORVAKORUT


Viime perjantaina toinen apulaisistani halusi tietää, milloin me laitatamme vauvallemme korvikset korviin. Apulaisen yllätykseksi jouduin vain sanomaan, että meillä ei ole aikomusta laittaa vauvallemme korvakoruja, vaan hän saa sitten joskus isompana aivan itse päättää, haluaako korvakorut vai ei.
Vauvallamme ei ole korviksia, mutta kultainen nimellä varustettu ranneketju kyllä löytyy. Ainakin toistaiseksi koru on saanut olla aivan rauhassa hänen kädessään ja se onkin herättänyt ihastusta. Korussa on kolme norsua koristeina, mikä olikin yksi peruste ostaa juuri tämä koru. Laosia kutsutaan nimittäin myös miljoonien norsujen maaksi.
Mutta ne korvakorut…niitä saa vauvamme vielä odottaa, vaikka laosilaisten mukaan vauvojen korvanlehti on pehmeämpää kuin aikuisten ja näin ollen siihen on helpompi laittaa reikä. Näin maallikona melkeinpä sanoisin, että liekö tuo nyt totta.

Last Friday one of my house helpers wanted to know when we are going to put ear rings for our baby. Unfortunately I needed to say to her that we are not going to do that now. Our daughter can deside that on her own when she is older.
Our daughter doesnt have ear rings but a bracelet she has.

1 kommentti:

Julie Marie kirjoitti...

It is not common here for people to put earrings in their little daughter's ears, except for Native Americans.

When my daughter was older, she begged and begged to have her ears pierced. Now (age 25), she never wears earrings!

Julie