tiistai 4. syyskuuta 2007

TYTÖLLE TURKOOSIAVoiko tytön pukea turkoosiin? No, minä ainakin puen…tuli nimittäin ennen tytön syntymää ostettua vauvan vaatetta ja koska luulin saavani kolmannen pojan, ostin tietenkin vaatetta pojalle. Olen kuitenkin uskaltautunut käyttämään myös turkoosia tytölläni.

Is it ok to use this colour for a girl? Well, at least my daughter uses it...

5 kommenttia:

Vintage living kirjoitti...

Miksi turkoosia tai vaaleansinistä ei käyttäisi tytöllä? Tyttöjen vaatteisiin suunnitellaankin yleensä kolme värivaihtoehtoa: usein roosan/punaisen lisäksi vaaleansinen/turkoosi ja vihreä/keltainen. Tytöiltä mikään väri ei ole kielletty! Ainakin tuo puku on aivan ihana!! Voisi luulla, että se on tyttöjen, kun ainakin ranskaksi ELLE tarkoittaa hän naispuoleisesta...

Cozy Place kirjoitti...

Juu..näin on...Sinisten sävyjen ystävänä tytölläni tullaan jatkossakin näkemään näitä sävyjä..Mutta mielenkiintoinen tuo suunnitteluasia. En ollut tiennyt ennen. Ja muuten, Thaimaassa on aina Ellen mallistot sekä tytöille että pojille. Pojillekin olen ostanut monia kivoja asuja ja myös Ellen kenkiä pojille.

Vintage living kirjoitti...

Onkohan se sama Elle kuin Ranskassa? Mutta, että pojillekin, VAU! Ja kenkiä...ihanaa. Täältä ei ikinä saa mitään hyviä ja kivoja kenkiä..
Niin ja siitä suunnittelusta vielä: vaikka ne kolme värivaihtoehtoa tehdäänkin, niin yleensä kauppa ottaa sisään enintään kaksi, siis roosan (tai punaisen) ja sitten jommankumman muun. Mutta roosan takuuvarmasti...siksi suurin osa vaatteista on just sen värisiä. Tosi kauniit kuvat nämä vauvakuvat!

Cozy Place kirjoitti...

Kyllä kyllä..sama Elle on kyseessä. Niin..on se mukavaa, kun on kaunista pojillekin. Täällä ilmeisesti menee sen tyyliset vaatteet kaupaksi.

Julie Marie kirjoitti...

Yes, it is ok. My daughter had a wonderful gray outfit that was one of her/my favorites!

Julie