torstai 20. syyskuuta 2007

THAIMAAHAN, MARS!!No, justiinsa! Se on taas Thaimaahan lähtö muutaman tunnin päästä. Eilen saimme tietää, että emme saa olla enää maassa päivää kauempaa. ???? Meillä on viisumit umpeutumassa ja olimme valmistutuneet uusimaan niitä. Kaiken pitikin olla aivan rutiininomaista paperityötä (siis ei semmoista täällä olekaan;)), kunnes meille ilmoitettiin, että koska yksi paperi ei ollut ajoissa jonkun pöydällä, meidän on poistuttava maasta, seuraavana päivänä!! Ei muuta kuin äkkiä matkatoimistoon lippujen ostoon. Onneksi lippuja löytyi kaikille, myös opelle.
Vielä niistä papereista.... Meidän työntekijämme olivat huolehtineet meidän viisumipapereista erinomaisesti ja AJOISSA, mutta se yksi paperi, joka oli myöhässä, kuului muiden viranomaisten hoidettavaksi. Nämä viranomaiset ovat aikaisemin saaneet opastusta papereiden hoidossa meidän työntekijöiltä, joille koko työ ei edes kuulu. Joten me joudumme poistumaan maasta muiden töppäysten takia. Ja vielä sairaana...
No, laukut on pakattu, ruoka odottaa olohuoneessa apulaisen valmistamana, toinen apulainen on hankkimassa meille kyytiä, toinen apulainen kantaa vauvaa kaiken hässäkän keskellä ja kohta starttaamme kohti lentokenttää...
Että tämmöistä tällä kertaa..tilanteet muuttuu niin nopeasti täällä. Tämä kyllä oli tähän työnpaljouden keskelle aivan liikaa.
Kirjoitan Thaimaasta lisää, jos hotellissa on kunnon yhteydet.


....pitää jo mennä...nyssäkät selkään!!!

8 kommenttia:

Niina kirjoitti...

Oi! Kylläpä siellä teillä tapahtuu! Ei sitä voi kaikkea tämmöinen pieni tavallinen Suomen maankamaran tallaaja edes ymmärtää.
Paljon tsemppiä uusiin tilanteisiin ja toivottavasti elämänne taas rauhoittuu pikkuhiljaa. Jos itse olisin tilanteessasi niin stressaisin ja huutaisin itseni uuvuksiin :D
Sinä otat tilanteen haltuun rauhallisin mielin.

Miia kirjoitti...

Todellista seikkailumieltä taitaa elämä siellä päin vaatia. Itse olen asunut yhden kevään ajan Lissabonissa ja siinä oli kyllä kulttuurishokkia jo kerrakseen. Ihania kuvia, kotinne vaikuttaa todella kauniilta ja rauhoittavalta paikalta!

Matroskin kirjoitti...

Voi räkä. Jaksamisia! Pupu on kyllä söötti.

Anonyymi kirjoitti...

voi kuin ikävää toi lähtö!
taas piristi mieltä kun muillekin tapahtuu ja sattuu. kun itse olen sellanen kans et tollanen just on mahdollista!
toivottavasti päset äkkiä takas kotiin!
tessa

Pikkujutut kirjoitti...

Jaksamista kaikille ja toivottavasti kaikki kääntyy parhain päin.
Paperhässäkän ymmärrän hyvin, sitä löytyy täältäkin suunnalta.Usemmiten ne asiat eivät ole itsestä kiinni, niin kuin ei ollut teidänkään tapauksessa.Tsemppiä!

Nuttula kirjoitti...

Olipas ikävä yllätys. Vaatii reipasta otetta kun arjessa tapahtuu tuollaista. Kovasti tsemppiä!

Vintage living kirjoitti...

Paranemista toivon sekä sinne, että tänne! Ja toivottavasti paperit järjestyvät pian. Mutta siihen saakka mukavaa Thaimaan "lomaa"!

Cozy Place kirjoitti...

Huuh, kotona ollaan jälleen! Tulipa siis käytyä Thaimaassa kääntymässä.