keskiviikko 5. syyskuuta 2007

PINKKIÄ JA TURKOOSIA


No, jatketaan tällä pinkki-turkoosi-linjalla..tällä kertaa astioiden muodossa. Turkoosit melamiiniastiat ostin viime keväänä Chiang Maista. Kävi nimittäin niin, että olin juuri sanonut CM:ssa asuvalle hyvälle ystävälleni aamulla, että en pidä muovisista astioista. Ja jo illalla nolona raahasin isoa kasaa näitä melamiinisia astioita. Arvatkaa oliko selittelemistä..." lapsille, vieraille, ettei apulaiset riko..". Ei paljon selittelyt auttaneet...siinä ne astiat oli ostettuna ja nyt kaapeistani löytyy melamiinisia astioita. Ei kai koskaan pitäisi sanoa ei koskaan.

Ps. Pinkit kulhot ovat nettiputiikki Ihana Livingistä. Toin ne Suomen tuliaisina viime kesältä tänne.
More pink and turqoise..now some of my dishes.

4 kommenttia:

Niina kirjoitti...

Hei!
Tämä blogisi on minulle uusi tuttavuus ja tulin tänne uteliaana kurkkimaan -aivan ihastuttavia juttuja!
Hei, minulla on samanlainen taikinakulho.
Pakko kommentoida aikaisempaa postaustasi -ihana vauva! Ja mitkä hiukset! Hii!

Kiitos matkavinkistäsi jonka jätit minulle blogiini mutta aasia taitaa olla liian kaukana meidän poppoolle tähän hätään. Tutustun blogisi kautta ensin paikkoihin ;)

-Niina-

Nuttula kirjoitti...

Melamiiniastiat ovat käteviä etenkin lasten kanssa. Minäkin käytän niitä, vaikka ennen inhosin muoviastioita. Nykyisin niitä löytyy hauskoja pastelleja ja kukka-aiheisia. Todella kauniita nuo turkoosit! Meilläkin on samanlainen taikinakulho :)

Matroskin kirjoitti...

Minullakin on tuo taikinakulho, mutta sinisenä. Se on ihan paras!

Cozy Place kirjoitti...

Taikinakulho on ihana..tosin hieman ihanammaksi se tulisi, jos minun olisi sininen, olen nimittäin sinisten sävyjen ystävä. Pidän myös muista väreistä, mutta käteen tarttuu useimmiten sinisävyistä. Kiitos teille kaikille kommenteista! Tämä kannustaa jatkamaan!