tiistai 4. syyskuuta 2007

GOD KNOWS FASHION


Vauvamme syntyi tukka pystyssä ja pystyssä se on ollut siitä saakka. Tytön tukka on koko ajan kasvanut keskeltä suoraan pystyyn. Tällä hetkellä tukka on jo yli kymmenen senttiä pitkä pystytukka. Toisten mielestä tytöllä on luonnollinen irokeesi ja toisten mielestä vauva on perinyt isän tukan (?) ja jotkut sanovat vauvamme tukkaa davidbeckham-tukaksi. Mielestäni parhaan kommentin antoi eräs ystävämme: Jumala tietää muodin.;)

Our daughters hair has been long since she has born and it is growing straight up....Well..our daughter has a naturally fashion hair. God knows fashion.

6 kommenttia:

Vintage living kirjoitti...

Synnynnäinen rusettitöyhtö..mikä sen helpompaa:D Oletko jo kokeillut laittaa rusetin pikkuiselle? Pojalla tuollainen on vaikeampi juttu, kun on oltava suht lyhyt tukka, niin se on aina pystyssä..tytöllä voi antaa kasvaa pitemmäksi ja kiinnittää sitten saparoille tai muuten, niin ei ole aina inkkarileikit mielessä;) Söpö neiti joka tapauksessa.

Cozy Place kirjoitti...

Vielä ei ole ollut rusettia..tukka aika liukas. Tarvitaan ehkä pehmeä ponnari alle ja sitten soma rusetti. Mutta aikomus kyllä on ollut.
Ps. Olet tosi ahkera kommentoija! Edes joku kommentoi;)!Voin taata, että tästä hyvästä tulet saamaan jotain palkinnoksi. Palaan asiaan piakkoin!

Matroskin kirjoitti...

Ihana beibi!! Minä en voi käyttää otsatukkaa, koska se nousee pystyyn, syynä kuulemma pyörre, sanoi kampaaja. Kun tukka kasvaa ja tulee painoa, tuokin töyhtö varmaan lannistuu. Meinaan myöhmmällä iällä tuo ei ehkä antaisi uskottavaa vaikutelmaa. Mutta pikkupallerolla se on kyllä söpönen. Ihania myös nuo ranteiden ja nilkkojen kuvat. Omat vauvat ovat olleet laihoja hujoppeja, en ole koskaan saanut nauttia vauvanpulleudesta, vaikka tosin on noissa omissa riittänyt muuta nautittavaa.

Cozy Place kirjoitti...

Juu ihana beibi on! Ja ihana töyhtö...täällä ihmiset aina nauraa sen nähdessään. Täällä kyllä nauretaan vähän tilanteessa kuin tilanteessa. Ja kiitos muuten kommentista! Oli rohkaisevaa huomata, että joku muukin kommentoi;).

Julie Marie kirjoitti...

My daughter had a "Mohawk" when she was little! Funny! Do you know what a Mohawk haircut is?

Julie

Cozy Place kirjoitti...

Yes, I know "mohawk". My daughter has it. ;)