maanantai 17. syyskuuta 2007

PIKKUPOTILAS

" Karhunpoika sairastaa, häntä hellikäämme. Lääkkehillä hoidelkaa, nalle-ystäväämme".


Aamulla herätessäni jouduin toteamaan, että pikkuisemme on kovassa räkätaudissa. Ei siitä niin kauan aikaa ole, kun viimeksi kirjoitin samasta aiheesta.
Kuumetta tytöllä ainakin on, mutta korvatulehduksesta en nyt osaa sanoa. Pitää odottaa huomisiltaan saakka, kunnes mieheni, joka on lääkäri, saapuu kotiin työmatkalta kyliin. Silloin mieheni tutkii vauvan korvat.
On ollut erittäin harvinaista, että lapsemme ovat joutuneet odottamaan lääkärille pääsyä. Kun kotona asuu lääkäri ja lääkkeitäkin on useimmiten valmiina, olemme voineet helpostikin auttaa lapsiamme. Kyllähän jokainen voi maalaisjärkeäkin käyttämällä helpottaa sairaitten lasten oloa, mutta lääkkeiden vaikutukset ja annostukset sekä korvien tutkiminen taitaa käydä luonnollisemmin lääkäreiltä. Ja sitä paitsi, vaikka minultakin joskus kysellään neuvoja vaivoihin ja sairauksiin, en koskaan ala leikkimään lääkäriä. Tai..onhan lääkärin vaimo melkein lääkäri, kuten joku kerran asian ilmaisi...no, vitsit vitseinä. Parempi pysyä omassa lestissään kukin.
Joka tapauksessa annoin juuri lääkärin määräyksestä tytölle kuumelääkettä ja nyt tyttö nukkuu levottomasti....
En yhtään pistä pahitteeksi, jos joku siellä jossain muistaisi tyttöämme iltarukouksessaan tai muuten kauniilla ajatuksilla.

Ps. Rätit ja pehmeät lelut ovat nyt enemmän kuin tarpeen...kuten kuvassa näkyy.

My little daughter is sick again. She got a flue and feaver. Poor her!

2 kommenttia:

Em kirjoitti...

Paranemisia pienelle karhunpojalle ;o)

Niina kirjoitti...

Paranemisia myös täältä sinne teille. Lämpimiä ajatuksia.