lauantai 15. syyskuuta 2007

KEINUMAAN


Esikoinen väsäsi tämän keinun joku aika sitten kotimme pihapuuhun. Tosin puun oksat kaartuvat tien puolelle, joten keinukin on sitten aidan toisella puolella. Mutta ei se ole haitannut yhtään...keinua voi myös tien laidalla. Vaikka asumme kaupungin pääkadun varrella, ei liikenne ole kovin ruuhkaista, joten keinuminen on aivan vaaratonta tien reunallakin.

Välillä oikeastaan naurattaa se tosiasia, että asumme pääkadulla, koska usein turistit kävelevät keskellä tietä...aivan kuin tiellä ei olisi mitään muuta kuin turistit. Se on tosi huvittavaa katsottavaa...siitä huomaa kuinka kiireisistä ja ruuhkaisista maista turistit tulevat tänne meidän rauhaisaan "muumilaaksoon" lomailemaan. Pääkatukin tuntuu turistista syrjäiseltä tietaipaleelta.

Itse nautin tästä levollisuudesta kaupungissamme...vielä siis löytyy paikkoja, jossa on idyllisiä pikkukujia ja rauhallista elämän menoa. (Tosin vieressä oleva sivukatumme on valmistautumassa juhlimaan..se tietää korvia huumaavaa karaokea yömyöhään..nukkumisen voi siis unohtaa sitä kuunnellessa. Lapset kyllä säälittää, mutta meidän pojat on jo onneksi tottuneet nukkumaan korvatulpat korvissa. Saas nähdä mitä vauva tuumaa. )

Ilma on mitä ihanin tällä hetkellä. Iltapäiväaurinko paistaa ja lämpö on suloista...

Ei kommentteja: