keskiviikko 1. syyskuuta 2010

Paita matoksi



Aina silloin tällöin saan aikaseksi ottaa kuvia joistakin tekeleistäni...yleensä silloin, kun kamera sattuu olemaan käden ulottuvilla.



Joku aika sitten revin vanhan puuvillapaitani matonkuteiksi, sillä se oli repeytynyt jo niin monta kertaa, etten enää jaksanut alkaa korjata sitä. Ja paitaa olin käyttänyt niin paljon, että kyllästyminenkin alkoi olla käsinkosketeltavissa.




Kolme vuotta sitten ostettu Tesco Lotus-paitani (siis halpis-kamaa, maksoi kolme euroa) sai uuden elämän jalkojen pyyhkimismattona.



Niina

4 kommenttia:

Ruut kirjoitti...

Ihana. mullakin on projektina leikellä ja virkata matoiksi juttuja. Yhden lakanan teinkin jo, mutta seuraavan ajattelin toteuttaa vanhoista T-paidoista.... harmi vaan, että just pari kuukautta sitten annoin kiertoon kasan paitoja, kun ne oli vielä käyttökelpoisia. Pitää siis odotella hieman, koska nyt korissa on vasta yksi valkoinen T-paita matonkudetta ajatellen...

;) Ruut

Anonyymi kirjoitti...

Voi, miten ihana toi pupu!

Meillä on kans odotus täällä käynnissä. Kirjoitan blogiin sitten kun toimitus on saapunut. ;)

Huomasin minä matonkin. :) Olet taitava käsistäsi!

T:Mumbailainen

Niina kirjoitti...

Ruut- Matto on onneksi nopee tehdä...sellanen ihana välipala...arvaa oisko ihana repiä kaikki vaatteet vaaan kappaleiksi. Koitan hillitä itteeni ja ajatella myös paikallisia, joille meneekin paljon kiertoon.

Lilli- Mielenkiintoista... ja kiitosta vaan!

Jenni Blommendahl kirjoitti...

Mäkin oon väsännyt maton kuluneen kevään ja kesän aikana. "Terapiamatto" pääsi ikeasta ostetun pölynkerääjän tilalle:)