maanantai 14. kesäkuuta 2010

Mormor

Lainakuvilla jatketaan, sillä omaa inspiraatioita kuvata ei ole juurikaan ollut. Muuten käsillä tekemisen inspiraatioita on ollut ihan riittämiin. Jopa niin, että tänään päätin tehdä kaikki aloittamani projektit ensin loppuun ennen kuin aloitan mitään uutta. Ja arvatkaa kestikö edes tuntia kuin olin jo leikkaamassa kangasta uusiin pieniin pussukoihin, kun kankaat niin sopivasti tarttuivat käsiini. Suuritöisempien projektien välissä teen aina jotain pieniä ja nopeita projekteja ja niitä tuppaa tulemaan monta ja niin se suuritöisin jää usein hieman taka-alalle. Huomenna koitan olla aloittamatta mitään uutta. :)Kjerstinin blogissa, joka muuten on aivan ihastuttavan inspiroiva muutenkin, on hauskat isöäidintyynyt ja vieläpä ohjeet niiden tekoon. Kannattaa käydä kurkkaamassa!

Niina

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei Niina!
Kiva ja KIITOS, kun opastit minut tuohon blogiin missä on ohje ihanalle isoäidin tyynylle, minä kun tarvitsen kaikkeen aina ohjeen. Toki piti ensin vähän tehdä käännös työtä. Lähdinkin sitä heti viikonlopun kunniaksi kokeileman. Oikein terapeuttista. Hieno tuli!

Pyöreää tyynyä minulla ei ole niin laitoin sisälle vain vanua toisesta tyynystä, kun en tiedä mistä vanua saa ostettua täältä. Muhkurainenhan siitä tuli, mutta pehmeä ja minusta oikein kivan oloinen.

Terveisin.
Ystävä Intiasta!

NiinaB kirjoitti...

Kiva, kun on ollut iloa tuosta ohjeesta! Itse en ole vielä tuollaista kokeillut. Muuten olen kyllä tehnyt uusia pyöreitä tyynyjä. Ostan paikalliseslta Kiina-torilta vanua ja sitä laitan tyynyjen sisään. Vanu on tosi tosi halpaa, onneksi.