lauantai 23. toukokuuta 2009

RAUTALANKAVÄÄNNÖKSIÄ

No, huh huh! Olen aivan hurahtanut rautalangan vääntämiseen. Sormenpäät ovat kipeänä moisesta puuhasta, mutta voi, kuinka kivaa se onkaan. Kymmeniä ja taas kymmeniä metrejä lankaa on kulunut, kun olen koko tämän viikon istunut rautalanka käsissäni. Rautalanka ei ole mitään huippulaatua, vaan ihan täältä ostettua tavaraa, mutta oikein halpaa sitten onkin. En ole ainakaan vielä kehdannut ottaa tuotoksistani kuvia, mutta voin kertoa mitä kaikkea olen tehnyt.

- Olen vääntänyt rautalangasta erilaisia sanoja ja kirjaimia: Love, Home, Jul, B, ja N.
- Kaksi kynttelikön tapaista hökötystä. Tosin vielä en ole saanut niihin niitä kynttilänpidikkeitä aikaiseksi. Vaatii vielä miettimistä ja harjoittelua.
- Erilaisia sydämiä.
- Taulunkehyksen. Tähän olen tosi tyytyväinen!
- Muistitaulun. Tämäkin oli ihan positiivinen yllätys.

Tuossahan niitä jo olikin. Rautalanka materiaalina on mulle siis aivan uutta, joten sen käsittely vaatii harjoittelua. Tekniikkakin on varmaan aika omaperäistä, mutta pääasia, että on hauskaa. Voin sanoa, että tämä ei jää tähän, vaan lisää rautaa on saatava vääntää!:)

2 kommenttia:

Tirlitta kirjoitti...

Olisipa kiva nähdä kuvia väännöksistäsi! Rautalanka on kiva materiaali. Itse olen onnistunut vain saamaan aina kädet hajalle. Joko työvälineet eivät ole olleet tehtävän tasoiset, tai sitten taidot :)

Family Blommendahl kirjoitti...

Öö, katsotaan nyt uskallanko näyttää tuotoksia. Ehkä vielä rohkenen..;)