perjantai 29. helmikuuta 2008

UUDET VAATTEET


Thaimaan reissulla sain täydennettyä lastemme vaatevarastoa, mikä olikin jo käynyt sekä pieneksi että kovin likaiseksi. Täällä kun lika ei meinaa millään irrota vaatteista edes kuudenkympin pesussa. Napsin kuvat uusista vaatteista hotellihuoneessa, jossa valaistus ei ollut paras mahdollinen. (Aina löytyy selityksiä kuvien laatuun...;)!


Vielä on mahdollisuus käyttää potkupukuja...

Hempeää vihreää kesäsäähän!
Bodyt ovat täälläkin niin käytännöllisiä.

Mekkojakin on oltava...kunhan tulisi jo ne kuumat kelit!
Suomessahan näitä ei voi edes ajatella kylmien ilmojen takia edes kesällä...vai voiko?


Tähän bodyyn ihastuin heti ensi silmäyksellä!


Niin tyttömäinen kokonaisuus, mutta kelpaa mulle!


Ja vähän ihan perinteistä mekkoakin!


Neuleita tarvitaan joskus täälläkin....

Ihan mukava saalis tytölle ja olisi niitä kaikkia ihanuuksia ollut kaupat pullollaan...

Pojille onkin jo hieman hankalampaa ostaa vaatetta. Täällä saa vain haaveilla printittömistä paidoista ja housuista. Kaikki vaatteet on täynnä erilaisia printtejä. Suomessa saa tänne verrattuna paljon tuskattomammin ostettua pojille vaatetta. (huom. tämä on vain minun mielipiteeni...) Sanon tämän, vaikka tiedän, että Suomessa etsin aina ja joka kerta kivaa vaatetta pojille ja niitä on aika vähän. Täällä tosin alkaa hurjasti arvostaa jo ihan tuttua ja turvallista H&Msta.

Löysin kuitenkin muutaman ihan mukavan näköisen jutun, tosin pojat hieman epäilivät voiko he pitää vaaleanpunaista paitaa. Onneksi muotitietoiset ystävämme Thaimaasta sanoivat pojille muutaman kannustavan sanan ja nyt paitoja on pidetty ilman mukinoita. (Kiitos R ja H Bangkokista!)

1 kommentti:

Vintage living kirjoitti...

Suloisia vaatteita pikkuprinsessalle! Minä täällä olen sen sijaan pakannut vauvanvaatteita pikkusiskolleni annettavaksi. Vielä löytyi kaapista teidän poikien vanha beige vanuhaalarikin, jossa ruskealla nallen kuvia!! Pidin siitä niin kovasti. (Antonilla on muuten vieläkin teidän poikien toppalakki, se sadehatun mallinen, käytössä:)) Juu, ei se kouluikäisten poikien vaatteiden osto ole kai kovin helppoa missään päin maailmaa, olisikohan edes Ranskassa? Nyt olen ostanut aika paljon Polarn o. Pyretin vaatteita, niissä on kivaa ja värikästä, mutta Emilillä on jo niiden isoin koko käytössä (146/152) ... haluisin kanssa ostaa Emilille vaaleanpunaisen t-paidan, olisi kivan näköinen tummatukkaisella varmaankin, mutta ei poika taida suostua. Anton vois laittaakin, mutta kun sillä on se pitkä tukka, niin luulevat tytöksi. Anton halusi just punaisen kevättakin..nikottelin vähän aikaa...ajattelin, että luulevat sitten tytöksi tukan takia. Ja mikä pahempaa, jos tietävät, että on poika, luulevat, että äiti yrittää pukea poikaa tytöksi!! Mutta punaisen takin poika sai lopulta. Emilille vihreä, Rudolfille sininen ja Antonille punainen, ja kaikkiin mustat housut.