keskiviikko 9. tammikuuta 2008

PIRISTYNYT?


Niin se perheen yhteinen joululoma viuhahti nopeasti....Mies palasi töihin maanantaina ja pojilla alkoi koulut tiistaina. Arjen puuhat ovat jälleen kanssamme.

Olimme koko perhe hiukan pahoillamme, että loma loppui, sillä meillä oli niin mukavaa olla yhdessä ja taisimme olla loman tarpeessakin. Emme siis päässeet Vietnamiin, mutta oleilimme kotosalla rentoutuen ja uusia pelejä pelaten sekä kirjoja ja lehtiä lukien.

Itselläni oli loman aikana jopa hyvinkin jouluinen tunnelma. Kotimme oli toki joulukunnossa ja Suomesta meille oli lähetetty ihania Suomi-herkkuja, joita söimmekin jouluiseen malliin aika runsaasti. Pipareita meni massuun isot kasat...!! Namskis! Jouluista tunnelmaa taisi lisätä se, että pystyimme olla perheenä yhdessä ja antaa päivien mennä omalla painollaan ilman isoja suunnitelmia. Ihan kuin olisin hieman piristynyt loman aikana.

Uusi vuosikin vaihtui mukavissa merkeissä. Pelasimme tädiltäni saatua uutta Suomi-tieto-peliä yhdessä projektimme harjoittelijoiden kanssa, napostelimme herkkuja ja katsoimme paikalliset ilotulitukset.

Nyt on sitten tämä vuosi 2008 jo menossa ja uudet haasteet ovat jo edessä päin. Niitä kohden...monenlaisin miettein.

2 kommenttia:

Matroskin kirjoitti...

Hauskaa uuttavuotta!

Stina kirjoitti...

Iloista uutta vuotta! Joulusta on tylsa paastaa irti... Eilen vasta purin kuusen, mutta nuo pikkuvalot saavat pysya ympari kamppaa niin kauan, etta tulee ihan oikeasti taas valoisaa =D.