keskiviikko 17. lokakuuta 2007

PUPUILUA
Arvatkaas mitä? Minun kamerani akku sanoo kolmannen kuvan kohdalla: lällällää...vaihda tai lataa akku!! Siis mitä?! Tätä kamerani on tehnyt nyt viimeisen viikon ja sekös on rasittavaa. Harmin paikka, että kameraa ei voi torua tai komentaa, sillä komentoon se tässä tilanteessa pitäisi laittaa;). Tai no, latausta voipi tarvita kuka tahansa ja silloin ei paljon komennot auta...

No, tosiasiat kehiin: Akku on kestänyt jo pian kaksi vuotta ja on aika ostaa siis uusi. Höh! Tämä tietenkin rajoittaa kuvaamistani siihen saakka, kunnes saan uuden akun (täältä niitä ei saa), joten nyt otan suosiolla kuvia muualta. Onneksi kodissa on muitakin kameran omistajia, joten voin onneksi lainata kameroita lapsiltani tai mieheltäni.

Mutta joka tapauksessa tänään haluan ilahduttaa itseäni näillä aivan mahdottoman suloisilla asioilla. Eikös nämä puput ja pupun tarvikkeet olekin ihania? Näitä sai jokin aika sitten Ihana Livingistä, mutta en kyllä yhtään ihmettele, että ne on jo loppu. Onneksi Nostalgi Fyn nettikauppa myy näitä. Kaikki kuvat ovat myös samasta paikasta.

Ps. Vilijonkka ainakin toivoi ihan oikeita karuja tarinoita Laosista. Niitä saatte jatkossa kyllä. Elämä täällä on joskus todella raakaa...mutta niistä jutuista myöhemmin lisää. Viettäkääpä oikein mukavaa keskiviikkoa! Meillä on nyt kolmen päivän ajan lähin suomalainen esimiehemme ( lähettävän järjestömme Kaakkois-Aasian aluekoordinaattori) meillä vieraana, joten seuraavat päivät kuluvat vierailun merkeissä.

1 kommentti:

Vintage living kirjoitti...

Nuo pupujutut on tosi suloisia. Harmi kun ei ole leikkijää, jolle niitä haaveilla.