keskiviikko 3. lokakuuta 2007

HUH HELLETTÄ


Asumme melko isossa asunnossa. Alakerrassa meillä on suuri aula, olohuone, keittiö sekä vierashuone. Yläkerrassa meillä on toinen olohuone ja neljä makuuhuonetta. Joka huoneessa meillä on kattotuulettimet sekä suurimmassa osassa huoneita ilmastointilaitteet. Yläkerran olohuoneessamme ei ole aikaisemmin ollut ilmastointia ja mm. television katselu on ollut aika hikistä hommaa ilman ilmastointia. Tänään kuitenkin saimme vihdoista viimein huoneeseen ilmastoinnin, kun vanhasta toimistostamme vapautui yksi laite eikä sitä tarvittu uudessa toimistorakennuksessamme.

Ilmat ovat edelleen lämpimät ja aurinkoiset. Sateet näyttävät myös helittäneen. Vielä jonkun aikaa saamme nauttia lämmöstä ennen kuin viileämmät ilmat alkavat puhallella tänne päin. Silloin ei tarvita edes ilmastointia. Silloin me kaivamme esiin Suomesta kuljetetut auton sisälämmittimet.... (luit oikein!) mutta onneksi siihen on vielä aikaa.

7 kommenttia:

Vintage living kirjoitti...

Kyllä hätä keinot keksii;) Kaunis mekko.

Matroskin kirjoitti...

Söpö kolttu. Olen ihan allerginen kuumalle, tuntuu että kuumalla säällä aivot lakkaavat toimimasta. Vai toimivatkohan ne muutenkaan.

Stina kirjoitti...

siis hoh, mihin se mun viestini oikein katosi...Yritetaanpa uudelleen. Kommentoin nimittain tuota aiempaa pussukkaa, eli: hyva idis, paras laittaa korvan taa ja soveltaa meillekkin, ja ilmoittelin haasteesta joka odottelee blogissani =).

Cozy Place kirjoitti...

stina - kiitos haasteesta. aika mielenkiintoinen...täytyy vastailla illemmalla ajan kanssa, kun vauva nukkuu...jääpähän itsellekin kirjattuna ylös, mitä noista vuosista ajattelin tänään...tai ylipäätään muistan..

matroskin - täällä kyllä voisit saada aikamoisen allergisen kohtauksen;), mutta hyvällä asenteellasi varmasti pärjäisit täälläkin!!

vintage living - totta!!

Ps. Katsoiko kukkaan teistä tuota wwg - sivua. Aika outo mun mielestä...en osaa ranskaa, joten vähän jäi epäselväksi. tekisi mieli poistaa koko kommentti.

team lehtimäki kirjoitti...

Heippa sinne naapurimaahan! Sain tänään naapureilta tämän sivun osoitteen, ja jäin heti koukkuun tähän kaikkeen ihanaan ja kauniiseen...

kirsi

Cozy Place kirjoitti...

team lehtimäki - kiva kun pääsit katsomaan...teilläkin päin ollaan vierailtu usein;).

Vintage living kirjoitti...

Hei, en katsonut tuota ekan kommentin sivua, mutta poista se, se on näitä, jotka lätkii kommentin miljoonaan blogiin, mulla oli kerran kanssa sellainen ja poistin. Lupasi mainostaa (??) blogiani rahaa vasten jne.