torstai 13. syyskuuta 2007

PIHAPIIRIN KASVEJA (2)Meidän pihalta löytyy myös papaijaa. Meillä on kolme papaijapuuta ja niissä kaikissa kasvaa tosi maukkaita papaijoita...niistä syntyy aivan mahtavan makuista papaijasalaattia. Laoksi papaijasalaatti on tam maak hung ja papaija maak hung.
Hmmm...tekee mieli papaijasalaattia!

3 kommenttia:

Matroskin kirjoitti...

Haluaisin nähdä myös Hello Kitty -pyörän!! Käytin paljon Hello Kitty -kamoja silloin kun niitä ei saanut Suomesta, nythän niitä on joka paikassa Tiimaria myöten. Alkoi nolottaa tykätä samasta kuin päiväkotityttelit... Mutta salaa pidän Kittystä vieläkin.

Nuttula kirjoitti...

Hello Kitty -jutut on kivoja, mutta täälläpäin niitä tosiaan pidetään aika tavalla lasten juttuna, eri tavalla kuin monissa muissa maissa. Aika luksusta saada hedelmiä omasta pihasta, muista nauttia niistä!

Cozy Place kirjoitti...

Totta,että Hello Kitty on lapsekas juttu Suomessa. Siksi en Suomessa aikuisena ostanut niitä, vaan jätin suosiolla tavarat kaupan hyllyille, vaikka joskus salaa niitä ihailinkin. Täällä tosiaan aikuiset naiset kulkee aivan pokalla muoviset Hello Kitty - laukut käsissä ja siis se on maailman luonnollisin juttu täällä, Suomessa se olisi melko epätavallista (mautonta?)...mutta kuten jo aikaisemmin olen kirjoittanut, täällä elän maassa maan tavalla ja omistan joitain Hello Kitty juttuja.

Ja juu..nautin oman maan papaijoista, nam!