tiistai 11. syyskuuta 2007

MEKOT KUIVUMASSA


Minulla on ollut jo vuosia tapana käyttää vaatteita kodin sisustuksessa. Mielestäni se on rento ja helppo ja halpa (?) tapa saada ilmettä huoneisiin.
Toisinaan vaatteet saavat aikaan ihmetystä. Aika usein minulta on kysytty, miksi juuri tämä mekko on esillä..onko se kenties kuivumassa. Joskus sanon aivan pokalla, että kyllä, on kuivumassa ja katson kysyjän ilmettä. Lopulta kerron, että olen sen verran hupsu, että pidän joitain kauniita vaatteita esillä...miksi niiden pitäisi olla kaapissa piilossa?
Onko täällä joku muukin, joka pitää vaatteita esillä vain sen takia, että ne saavat hyvälle mielelle.

2 kommenttia:

Vilijonkka kirjoitti...

Lastenvaatteitahan, niitä röyhelömekkoja etenkin, perinteisesti riiputellaan. Minä roikottelin kesällä sisustusmielessä värikkäitä pyyhkeitä, mutta omien vaatteiden ripustelu ei ole tullut mieleen. Se on vallan mainio idea, taidanpa kokeilla, niin sitten meitä on ainakin kaksi.

Noin sievää mekkoa sietääkin pitää esillä!

Niina kirjoitti...

Kauniit mekot sisutuselementteinä ovat kauniita! Olen törmännyt seinällä roikkuvaan kimonoon, hääpukuun, kastemekkoon ja kesämekkoihin. Jos olen itse menossa juhliin alan riiputtaa juhlamekkoa jo pari viikkoa aikaisemmin makuuhuoneessa vaatekaapin ovessa kauniissa ripustimessa. Säilyvänä sisustusjuttuna meillä on poikamme ensimmäinen body -ja aika moni aina jää hipelöimään sitä ja useimmiten kuulemme: "ai kun on pieni! Kuinka tähän voisi joskus joku mahtua?" :)