lauantai 22. syyskuuta 2007

JAPANI-BUUMI

Thaimaassa on mielestäni menossa aikamoinen Japani-buumi. (Thaimaassa asuvat ihmiset, olenko oikeassa?) Thaimaassa myydään kaikenlaista tavaraa Japanista. Thaimaasta löytyy mm. japanilaisia lehtiä ja kirjoja myyviä kauppoja, joihin on kiva piipahtaa katsomaan hauskoja kuvia, tekstistä en ymmärrä merkkiäkään. Itse katselin näitä kivan oloisia sisustuslehtiä, mutta ne jäivät hyllyyn, koska hinta oli ainakin kahden tai jopa kolmen Suomessa myytävän sisustuslehden arvoinen. Lisäksi kaupassa ihailin japanilaisia käsityökirjoja, mutta jätin nekin hyllyyn suosiolla. Mutta otin kuitenkin kuvat muistoksi...tosin osa kuvista on aika huonoja, koska lehdissä ja kirjoissa on aina muovit päällä ja valaistus kaupassa oli sellainen, että muovit hyppää silmille kuvissa. (Höpö höpö....vika on kuvaajassa...)
Tässä nyt eka makupala Thaimaan reissulta.

5 kommenttia:

Stina kirjoitti...

Terveisia taalta Seattlen nurkilta. Eksyin sivuillesi Vintage Livingin kautta ja voi miten kauniita kuvia sulla taalla onkaan! Tanne taytyy tulla toistekkin.

Asutte todella kauniissa, mutta varmaan myos aika haastavassa paikassa. Ollaan itsekkin asuttu hetki Aasiassa ja vaikka sita kuumuutta tai joitakin takaperoisia asioita ei olekkaan kauhea ikava, niin montaa muuta asiaa kyllakin, ihmisia etunenassa.

Upea paikka teilla!

Oikein hyvaa vuoden jatkoa koko perheellenne!

Matroskin kirjoitti...

Minulla on japanilaisia käsityökirjoja, olen pärjännyt ihan hyvin kielitaidotta niiden kanssa. Nyt tilasin satasella lisää Yesasiasta, odotan innolla. Japanilaiset askartelu- ja ompeluopukset ovat aivan parhaita. Niitä on nyt alettu kääntää myös englanniksi. Itse olen ollut Japani-kuumeen vallassa 10-vuotiaasta, kun pidin maasta esitelmän maantiedon tunnilla, heh.

Vintage living kirjoitti...

Japanilaiset käsityökirjat ja -lehdet taitavat olla ihania, en ole täällä vielä nähnyt, mutta monen blogissa ihastellut. Voi kumpa nuo mainitsemasi olisivat edullisempia, niin pyytäisin hankkimaan, mutta tuntuu, että normaali sisustuslehtikin 5-8e tekee turhan suuren loven lompakkoon :(

Cozy Place kirjoitti...

stina - kiva, kun tykkäät. Missä päin itse asustelit Aasian aikoina?

Matroskin - mullakin on yksi japanilainen lastenvaatekäsityökirja. Tosin se on jo 8 vuotta sitten tuotu Japanista, joten se on jo aika vanha.

Vintage Living - voin tarkastella joskus noita hintoja enemmänkin, kun olen Thaimaassa ja satun näkemään japani-kirjakaupan. Mutta yleisesti ottaen ne kirjat on melko arvokkaita mun mielestä. Mutta jos löytyy joku oikein ihana, josta olisi iloa monille vuosiksi eteen päin, niin ehkä sellaisen voisi sitten investoidakin?

Stina kirjoitti...

Me asuttiin Filippiineilla ja pariin otteeseen Singaporessa, yhteensa vajaat viisi vuotta.

Aika kurja toi teidan viisumihassakka, onneksi nayttaa jo olevan takana pain. Toivottavasti olette pian kaikki terveita.

Mukavaa alkavaa viikkoa!