keskiviikko 26. syyskuuta 2007

BLOGGAUSNÄKYMÄT
Sain eilen haasteen kuvata bloggausikkunanäkymäni. Otin haasteen ilolla vastaan, koska olin joka tapauksessa ajatellut tehdä aiheesta jutun lähiaikoina. Joku toinen oli tosin kerinnyt ensin, mutta ei se mitään. Kuvista siis avautuu niitä näkymiä, joita bloggaushuoneeni ikkunoista (huoneessa on neljä ikkunaa) avautuu. Bloggaan kotona omassa työhuoneessani aina silloin, kun vauvan hoidolta ennätän. Ikkunanäkymät ovat tällä kertaa melko tavalliset, tosin ihmisiä ei näy edes naapuripihalla. Normaalisti edes joku istuskelee pihalla katselemassa elämän menoa. Tänään ilma oli lisäksi pilvinen ja osa kaukana häämöttävistä vuorista on pilvien peitossa. Muuten näkymät ovatkin aivan tavalliset.

Tässä vielä haaste, jonka siis eilen sain:
"Ota kuva lähimmästä ikkunasta avautuvasta maisemasta, tai jos olet ulkona, kuvaa bloggausympäristösi. Liitä kuva blogiisi ja kerro, missä yleensä bloggaat (kotona, töissä, kirjastossa, kahvilassa, you get my point) ja onko kuvassa kyseessä normaali bloggausympäristösi. Haasta mukaan haluamasi määrä muita bloggaajia ilmoittamalla haasteesta heidän kommenttilaatikkoihinsa."

Olen haastanut seuraavan bloggaajan "peliin" mukaan. Tervemenoa katsomaan!
Familyvalpas

1 kommentti:

Vilijonkka kirjoitti...

Luonto suorastaan vyöryy sisälle - mahtavaa! Olin kyllä nähnyt nämä jo aikaisemmin, mutten silloin muka ehtinyt kommentoimaan.
Naapuristasi löytyy lapsuudenystäväni tiittat.vuodatus.net.