torstai 2. elokuuta 2007

RIISIÄ RIISIÄ


Ne, jotka ovat tottuneet keittämään riisinsä riisikattilalla/riisinkeittimellä, tietävät mitä nämä ovat. Nämä ovat siis riisikauhoja. Nämä ovat thailaisia versioita, joita myös täällä Laosissa käytetään. Meillä on monta riisikauhaa, koska meillä syödään paljon riisiä, lähes joka päivä. En erityisemmin pidä muoviastioista, mutta näissä on jotain. Ne sopivat hyvin käteen ja niitä myydään eri väreissä ja eri printeillä varustettuina. Minusta näissä on aavistus mummolatunnelmaa, josta pidän todella paljon.

Muuten, ilman riisikattilaa en haluaisi olla. Se on kerrassaan kätevä! Toisaalta, täällä meillä on kaksi apulaista, jotka tekevät meille ruuat, joten sen puoleen täällä ei tarvitse muulloin kuin apulaisten vapaapäivinä kauhan varressa heilua.

3 kommenttia:

Nuttula kirjoitti...

Hei, kiva että olet vieraillut blogissani! Mielenkiintoista lukea elämästäsi erilaisessa kulttuurissa. Poikkean toistekin!

Liivia kirjoitti...

Hei uusi tuttavuus, kiinnostavaa seurata elämääsi siellä kovin kaukana ja onnea uudella blogille!

Cozy Place kirjoitti...

Nuttula ja Liivia! Kiitos kommenteista! Kyllä! Elämä täällä on mielenkiintoista, jokainen päivä on erilainen. Koskaan ei tiedä, mitä tapahtuu. Ainakin on jännitystä elämässä!