perjantai 3. elokuuta 2007

PIKKUPOTILAS


Viimeinen vuorokausi on ollut raskas. Eilinen iltamme sai yllättävän käänteen, kun pikku-tyttömme oli kovin kuuma ja mittauksen jälkeen lämpöä oli 39 astetta! Mieheni, joka on lääkäri, tutki korvat ja keuhkot, kaikki ok. Aamuun asti odotimme kuumeen laskua, mutta kun sitä ei tapahtunut, mies lähti ostamaan lentolippuja Thaimaahan. Thaimaahan siksi, että täällä ei ole kunnon sairaaloita, joissa voisi ottaa verikokeita ja saada niistä tuloksia. Kehitysmaa on vielä kehitysmaa. Saimme siis liput ja muutaman tunnin kuluttua istuimme jo koneessa matkalla kohti Chiang Maita.
Kehitysmaassa asuminen tällaisissa tilanteissa on haastavaa. Jäädäkö kotiin seuraamaan tilannetta. Mitä, jos jään ja sittenkin on jotain vakavaa. Me katsoimme parhaaksi lähteä matkaan varmuuden vuoksi.
Kahden kuukauden ikäinen tyttömme tutkittiin sairaalassa ja tällä hetkellä kaikki on kunnossa. Tosin kuumetta on edelleen ja tyttö saa lääkkeitä. Seurailemme tilannetta joitakin päiviä, joten viivymme Thaimaassa jonkun aikaa. Toivomme toki pääsevämme pian takaisin kotiin.
Jos tästä jotain positiivista koittaa saada, niin poikamme ovat iloisia, kun sisko on kunnossa, niin nyt voi mennä hyvillä mielin uima-altaaseen uimaan ja kauppoihin ostoksille. Samalla voimme mieheni kanssa ostaa Laosiin tarpeellisia tavaroita, joita Laosista ei saa tai ne ovat kalliimpia siellä.
Ilta on jo pitkällä täällä ja on aika käydä yöpuulle raskaan ja uuvuttavan vuorokauden jälkeen. Hyvää yötä!

5 kommenttia:

Vintage living kirjoitti...

Pikaista tervehtymistä pikkuiselle ja rauhallista mieltä teille! Ja meidän pojilta terveisiä teidän pojille.

Nuttula kirjoitti...

Miten raskas tilanne, vieraassa maassa lapsen sairastaminen pelottaa varmasti paljon enemmän kuin Suomessa, koska sairaanhoito on kaukana. Paljon paranemisajatuksia lapsellesi.

Cozy Place kirjoitti...

Kiitos myötäelämisestä ja terkuista! Vintage Livingin pojille myös terkkuja täältä!
Viime yö oli katkonainen. Itse olin kovassa kuumeessa..hrr..nuorempi poika oksennustaudissa...vauva itkuinen, mies huonovointinen myös, vanhempi poika ei saanut nukkuttua, kun me muut metelöitiin. Huh huh...eiköhän tämä tästä! Ainakin Aasia antaa parastaan, ilma näyttää ihanalta!

MARJAHU kirjoitti...

Moikka! Kiva kun pikkuisella ei ollut mitään vakavaa; toivottavasti hän toipuu nopeasti. Terveiset meiltä teille kaikille ja voikaa hyvin! Olette sydämissämme.

Cozy Place kirjoitti...

Marjahu! On helpottunut olo nyt! Vielä on kontrolli ja sitten takaisin kotiin! Ehkä tiistaina lennetään kotiin. Voikaa tekin hyvin!