maanantai 27. elokuuta 2007

PIENI PÄIVÄNSÄDE

Meidän pikku tyttömme on oikea päivänsäde! Tytön hymy ja nauru saa sydämet sulamaan. Eikä tyttö hymyile kaksi tai kolme kertaa vaan jatkuvasti! Aivan valloittava tyttönen meillä.
Tyttömme on melko herkkä pakkaus, koska jo näin pienenä osaa vierastaa. Joillekin pikkuinen antaa heti hymyn ja jotkut nähdessään alahuuli alkaa väpättää ja pian tulee itku. Minua säälittää välillä, kun niin monet laot ja muut ulkomaalaiset tuttavamme haluavat ottaa pikkuista syliin, ja aika useinhan siitä tulee itku, kun vieraan syliin joutuu. Miltä muuten itsestä tuntuisi, jos jatkuvalla syötöllä laitettaisiin jonkun syliin istumaan. Ei varmaan kovin moni siihen suostuisi, en minä ainakaan! Aika raakaa touhua tuo vauvan elämä, kun sylistä syliin pitäisi kulkea ja aina se ei ole mukavaa. Onneksi äiti on aina lähellä ja pian pääsee taas äidin syliin turvaan! Ja sitten pian taas hymy maistuupi!
Our little doughter is like a little sun shine! Her smile and laugh is so quite to look at. She smiles very often, she is a happy little girl. Oh, how we all love her...also all the lao people who has seen her.
Ps. I still need to tell these sad news. I still can not put any photos..we are trying to have better connection as soon as possible. So still need to wait...sorry!

Ei kommentteja: