lauantai 11. elokuuta 2007

KOHTAAMINEN


Muistako sen tunteen, kun pitkästä aikaa kohtaat hyvän tai jopa parhaan ystäväsi? Hetkihän on silloin täynnä tunteita...
Tänään poikieni parhaat kaverit palasivat kolmen kuukauden lomaltaan kotimaastaan Ranskasta ja sitä hetkeä oli odotettu puolin ja toisin. Olimme koko perheen voimin lentokentällä vastassa ranskaisperhettä, jotka muuten ovat myös työkavereitamme vielä muutaman päivän. Ensi viikolla nimittäin perhe muuttaa toiselle paikkakunnalle ja luvassa on kyyneleitä ainakin muutamien poikien silmissä.
Nämä muutamat tulevat päivät kaksi suomalaista ja kaksi ranskalaista poikaa viettävät tiiviisti yhdessä. Tälläkin hetkellä taustalta kuuluu iloista puheensorinaa englanniksi...se kun on yhteinen kieli.
Kuvassa tervetulokukkakimppu ranskalaisperheelle!

Remember the feeling when you meet your good or even best friend after a looong time? Today my boys' best friends came back from their home country France. What a moment it was when the four boys could see each other again! These few coming days are important for the boys because these French boys and their family will move to another city next week. That´s going to be tough for the four little boys. That's why these boys are going to spend time together as much as possible. I can hear some English at this moment too..that is the common language the boys are using.
In the picture flowers for the French family!

Ps. Lao-hame-postauksen odottelijoille tiedoksi: postaus on työn alla...

2 kommenttia:

Vintage living kirjoitti...

Kauniita kukkia! Minkälainen hintataso kukilla on siellä? Ovatko ihan paikallisia kukkia vai tuodaanko ne muualta?

Cozy Place kirjoitti...

Kukat ovat täällä Suomen nähden halpoja, Thaimaahan verrattuna kalliita. Tämä kimppu oli n.8 e. eli kallis täällä. Nämä kukat on kasvatettu kotikaupungissamme. Varsinkin noissa valkoisissa kukissa on aivan ihana tuoksu..ostan näitä todella pitkävartisia kukkia joskus isoissa kimpuissa ja laitan isoihin maljakoihin. Ovat näyttäviä ja kauniita.