perjantai 10. elokuuta 2007

KADONNEET LUSIKAT

Jokin aika sitten aloin huvikseni tarkistaa, onko kaikki ruokailuvälineemme tallella. Mitä? Viisi Hackmanin Carelia-sarjan lusikkaa puuttuu! ”Pojat, ootteko nähneet lusikoita? Ei olla!”
Katseeni kääntyi apulaisiin ja sieltä löytyi vastaus: Lusikoita oli kuulemma löytynyt meidän roskiksesta. ??? Ja kun ne oli olleet roskiksessa, lusikat olivat menneet sen sileän tien. Eli apulainen oli vienyt ne kotiinsa, vaikka ei sitä ääneen sanonut. En usko, että apulaiset olivat ottaneet lusikoita laatikoistani, vaan ne varmasti ovat olleet roskiksessa. ??? Mutta jouduin kyllä sanomaan apulaisille, että jos roskiksessa on HYVIÄ lusikoita, kysykää ensin minulta ennen kuin otatte niitä. Tavallisesti laitan poisheitettävät tavarat roskiksen viereen, en roskikseen, jotta apulaiset voivat ne ottaa.
Mutta kyllä aluksi harmitti ne lusikat, ne oli meidän häälahjoja mieheni ja minun lukion äidinkielen opettajalta. Kaikenlaisesta sitä joutuukin luopumaan täällä olon takia….no, se on vain tavaraa! Onneksi opettajasta on vielä muistona muut sarjan aterimet.
Edelleen on kuitenkin mysteeri, miten lusikat sinne roskikseen joutuivat????


I have lost five spoons, they are good Finnish quality spoons. Where are they????

Laitoin postauksen kuviksi kauniita aterimia yhdestä lempilehdestäni: ariadne at Home. Olen tilannut lehteä tänne yhdessä hollantilaisen ystäväni kanssa.

2 kommenttia:

Vintage living kirjoitti...

Hei, kerro blogissasi joskus miksi teillä on apulaisia. Muistelen, että on joskus ollut siitä kyllä puhetta..oliko se niin, että kun kosteus on valtava, on siivottava koko asunto päivittäin ja ruuanlaitto aloitetaan suunnilleen syötävän tappamisesta??

Cozy Place kirjoitti...

joo..voin kertoakin..pikapuoliin..