tiistai 7. elokuuta 2007

BACK HOME AGAIN


Olemme nyt ihanasti takaisin kotona! Vauva voi hyvin..nukkua tuhisee jo kolmatta tuntia yöunillaan. Me muutkin voimme jo hyvin! Viimeisten päivien jälkeen on niin helpottavaa ja ihanaa huokaista helpotuksesta.

Lääkärintarkastukset ja verikokeet menivät hyvin Thaimaassa ja tyttö jaksoi olla reippaana. Vauvamme oli joka paikassa huomion keskipisteenä, sillä ainakin täällä Kaakkois-Aasiassa halutaan aina kokeilla lapsia. Ja vielä vaaleaihoinen...oi niitä riemun kiljahduksia! Ja kaikki haluavat ottaa syliin! Hmm...niin ne taudit sitten tarttuu, kai?

Muuten, kotiin tulo oli tyypillinen! Ei vettä eikä sähköä! Jee jee! Apulaisraukka oli sähköjen mentyä hiukan omatoimisesti tutkinut vesipumppua ja niin kaikki vesi oli valunut pois ja meillä kesti sähköjen tultua monta tuntia täyttää tankkia uudelleen vedellä. Meillä ei nimittäin ole lähes ollenkaan omaa vedenpainetta, kiitos kaikkien "guesthousien". Joka tapauksessa pääsimme iltamyöhällä vihdoin pesulle...Pikkuinen tosin pestiin jo aiemmin lämmitetyllä juomavedellä, kun raukka oli niin kuumissaan.

Kaikkien näiden viime päivien tilanteiden jälkeen on ihana kiitosmieli! Tästäkin koitoksesta selvisimme!
Ja nyt äkkiä nukkumaan. Miten aina tämä blogeilu meneekin niin myöhään...No, ehkäpä siksi, että tämä on ainoa hetki, kun vauva nukkuu pidemmän jakson.
Mutta nyt taas kerran toivotan blogini kautta kauniita unia! Huomenna tavataan!

1 kommentti:

LEINOLA kirjoitti...

Kiva kuulla että, siellä voidaan jo paremmin, tuli hyvä mieli itsellekkin =D

T. sari