tiistai 31. heinäkuuta 2007

MUISTOJENKIRJA?

Löysin puolisen vuotta sitten Bangkokista tällaisen ihanan kirjan, jossa sivut ovat ruuduttomia ja raidattomia, siis puhtaita valkoisia sivuja. Se on kankaalla päällystetty ja siinä on kaunis kirjailukin. Vielä en ole päättänyt, minkälaiseen tarkoitukseen tämä kirja olisi sopiva. Kannen perusteella siitä voisi tehdä vauvan muistojen kirjan, mutta sellainen minulla jo on uudelle vauvalle. Täytyy vielä miettiä kirjalle sopivaa tarkoitusta. Olisko ehdotuksia?

3 kommenttia:

Vintage living kirjoitti...

Kirja on ihanan näköinen! Itse etsin vihkoja ja kirjoja joissa on ruuduttomat/raidattomat sivut ja niitä on vaikea löytää..piirrän niihin lastenvaatteiden printtiluonnoksia ja kankaiden kuoseiksi tulevia kuvioita ja ne loppuvat aina liian pian. Kovakantinen ja pienikokoinen kirja on kätevä esim junassa työskentelyyn. Ehkäpä se kulkee sinulla matkoilla mukana ja kirjaat muistot, mielenkiintoiset osoitteet ja lasten jutut ylös...

Cozy Place kirjoitti...

Kiitos hyvästä vinkistä! Me tosiaan matkustellaan jonkun verran täällä Aasiassa ja olenkin kaivannut käsilaukkuun sopivaa kirjasta, johon voisi sopivasti kirjoittaa tärkeät asiat.

Em kirjoitti...

Meilla on sellainen kirja, jossa valkoiset sivut ja johon pyydamme lapsiamme tapaavia laittamaan pari lausetta, sivunkin jos oikein sattuvat runoilupaalle. Kun on juhlaa, kutsua ja sukua, kavereita koolla pyydamme heidat ikuistamaan hetken ja allekirjoittamaan. Kirja tayttyy nain pikku hiljaa eri tapahtumista, eri kasialoin.
Tama viesti tulee ehka vahan myohassa, enka tieda naetko sita heti, mutta tahtosin vain sanoa, etta ajatus pienelle vauvallesi. Luin postauksesi kuumeesta. Han on jo varmaan paremmassa kunnossa.
Terveiset Ranskanmaalta.
Mukava ploki sinulla - jaan seuraamaan!